BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belg heeft veel vertrouwen in vastgoedmarkt, maar niet zozeer in vastgoedprofessionals

Uit de nieuwe cijfers van de Real Estate Trust Barometer, een jaarlijks onderzoek bij 1.500 Belgen van marktonderzoeksbureau WES en communicatiebureau Bereal, blijkt dat de baksteen in de maag van de Belg alleen maar groter wordt. De meerderheid van de Belgen heeft vertrouwen in de vastgoedmarkt en ziet het als een goede belegging. 

9 reacties

  • Tim Peeters

    6 jaar geleden
    Een zeer gekende Truk van makelaars is een huis van pakweg een waarde van rond de 200000 euro te prijzen aan 265000 euro!! Daarna doet men er een 25000 euro af nog steeds betaald men teveel.dit is slechts een voorbeeld er zijn tal van voorbeelden. BEste mensenje kan alle attesten aanvragen op de stedenbouwkundige afdeling van je gemeente ,een makelaar is niet nodig.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Makelaars zijn sjoemelaars !! Enkel geld telt, nooit de klant!!
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Vastgoedmakelaars: Op de kap van de mensen geld verdienen!
  • eric loyens

    6 jaar geleden
    Verkoop woning en een makelaar onder de arm genomen hem laten schatten zonder dat wij een prijs stelden gewoon zonder druk een reeele prijs gevraagd schatting van immo 240000€ na maanden woning verkocht voor 175000 er zit veel onkune en crapul onder de immos maw voor mij nooit nog een immoburo om iets te verkopen
  • Monique Peeters

    6 jaar geleden
    Projectontwikkelaars en politiekers die samenwerken.Daar draait tegenwoordig alles om ....