Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

E40 in Ternat weer helemaal vrij in beide richtingen nadat bestelwagen door middenberm gaat

De E40 in Ternat was vanmorgen even afgesloten in beide richtingen nadat er om half zeven een bestelwagen door de middenberm ging. Die was volgens woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum onderweg van Brussel naar de kust. De bestelwagen raakte een drie- of viertal andere voertuigen, volgens Hajo Beeckman. Intussen is de snelweg weer vrij in beide richtingen.

39 reacties

  • philippe pelgrims

    6 jaar geleden
    Iedereen is hier blijkbaar verkeersexpert en zelfs rechter! En maar kritiek geven over een item dat gebeurd is waar niemand van jullie bij waren. De realiteit is dat mogelijk straks of morgen bij het volgende ongeval iemand van jullie ertussen zit......Het zal dan alweer de fout zijn van iemand anders want allen hieronder zijn blijkbaar perfecte chauffeurs.
  • Julien Letschert

    6 jaar geleden
    Francy Rys...misschien fotos eens bekijken alvorens te reageren...wagens is niet door de beton gegaan maar erover. Men ziet duidelijk de sporen bovenop de beton. Eerst misschien leren begrijpend lezen en ogen opentrekken alvorens te reageren.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Meer controles, opdrachtgevers en bazen van transportbedrijven mede verantwoordelijk stellen, bedrijven verplichten om bedrijfswagen af te nemen zonder enige compensatie bij teveel boetes of ongevallen enz.
  • Anny Bollens

    6 jaar geleden
    Doen zoals in Nederland: traject controle,zeker de oplossing! Zie dagelijks hoe kleine camionette over de snelweg razen.
  • Chris Bollen

    6 jaar geleden
    Ik vraag me echt af hoe je dit kunt klaarspelen