Fastfood
Volledig scherm
Fastfood © Foto door Armando Ascorve Morales via Unsplash

Een op de vijf maaltijden eten we buitenshuis

We eten steeds meer maaltijden die buitenshuis zijn bereid. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van IRI GIRA Foodservice.

3 reacties

  • Tisomzeep

    6 jaar geleden
    Neit moeilijk met zoveel gevangen
  • Karen Kiebooms

    6 jaar geleden
    Dan pas ik niet in het plaatje, want ik zit eerder aan een hooguit vijf keer op een jaar - eten doe je voor jezelf, uit eten is een tractatie en in die zin is Het Lam Gods restaurant (wat naar mijn idee in Gent zal uitgebroed worden) de kers op de taart - je MOET ECHT IETS TE VIEREN HEBBEN en niet een fikse loonopslag, als je begrijpt wat ik bedoel ... kijk er al naar uit, want aan elk project wil ik persoonlijk deelnemen - de magere jaren zijn voorbij!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Daarom staat men steeds meer op de achterste poten dat het loon niet meer voldoen-de is ,gewoon te lui om zelf de pot te koken die tussen haakjes stuk gezonder en veel goedkoper is dan om even welke eetzaak.