© *

Prins Harry verrast klein meisje dat actrice wil worden

Tijdens een officieel bezoek aan Birmingham vertelde de 10-jarige Sophia Richards prins Harry dat ze heel graag actrice wilde worden. De prins stelde het meisje meteen voor aan Meghan Markle en inspireerde haar zo om haar droom te blijven volgen.

elvh

Op Vrouwendag hebben prins Harry en Meghan Markle de dag van een klein meisje onvergetelijk gemaakt.

Tijdens een officieel bezoek aan Birmingham vertelde de 10-jarige Sophia Richards prins Harry dat ze heel graag actrice wilde worden. De prins ging het meisje meteen voorstellen aan Meghan Markle. Het koppel bleef een hele tijd praten met het meisje en ze kreeg ook nog een knuffel van Meghan, zelf lang actrice geweest in Suits.

"Meghan vertelde me dat mijn droom niet onmogelijk is en dat ik kan bereiken wat ik wil", vertelde het meisje achteraf aan People. "Ze zei ook nog dat ze er al naar uitkeek om me om tv te zien. Ik zal deze dag nooit vergeten."

De prins en zijn verloofde waren naar aanleiding van Vrouwendag te gast op een evenement in Birmingham dat jonge vrouwen wil inspireren en aanzetten om wetenschap, technologie, bouwkunde of wiskunde te volgen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer