Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dag met twee gezichten voor Alonso en McLaren: 's ochtends urenlang werkloos door olielek, na de middag tweede tijd

Formule 1Laatste dag van de testsessies in Barcelona, en opnieuw grote problemen bij het McLaren-team van Stoffel Vandoorne. Althans, in de voormiddag. Nadat hij door een olielek urenlang inactief bleef, klokte Fernando Alonso 's namiddags zowaar de tweede tijd.

15 reacties

  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Bottas zesde, Hamilton elfde. Moeten die dan ook gaan panikeren, heren doemdenkers?
  • Patricio Murphy

    6 jaar geleden
    Gewoon een nieuw pakket maken met betere motorkoeling en bedrading omleggen weg van uitlaat en met betere isolatie..het pakket zit goed...enkele gp s uitrijden en nadien voor de grote punten gaan...no panic!
  • David Lievens

    6 jaar geleden
    Ramon Simon, McLaren hun middelen zijn nogal beperkt, dus rijk is nogal overdreven. In F1 zijn er twee rijke teams, die rijden jaarlijks vooraan. Vorig jaar was de verwachting bij het begin niets. Ze wisten zelfs niet of ze de finish zouden halen. Alonso was daarover razend. Dus wel degelijk beter dan vorig seizoen als ze nu in dezelfde periode willen meedoen voor punten.
  • Luc Ky54

    6 jaar geleden
    Als we zien dat de McLaren met de Renaultmotor 1,2 sec sneller is dan de Torro Rosso met de Hondamotor op dezelfde hypersoftbanden is het duidelijk dat ze bij McLaren de juiste keuze hebben gemaakt door de Honda te dumpen.
  • Ronald Van De Voorde

    6 jaar geleden
    De tijden van Torro Rosso gezien