Filip Dewinter en Anke Van dermeersch van Vlaams Belang.
Volledig scherm
Filip Dewinter en Anke Van dermeersch van Vlaams Belang. © Photo News

Filip Dewinter en Anke Van dermeersch onder vuur na China-bezoek

Vlaams Belangers Filip Dewinter en Anke Van dermeersch krijgen de wind van voren van senaatsvoorzitter Christine Defraigne (MR) na een bezoek aan China eind november. Ze woonden er de uitreiking bij van de 'Chevalier Medal for Oriental Art' als senator, terwijl de Senaat niets te maken heeft met de betrokken prijs. Die is gelinkt aan een stichting uit Antwerpen.

21 reacties

  • Hubert Wouters

    6 jaar geleden
    Als prins Laurent op het matje moet komen, dan moeten deze twee ook op het matje komen. Bovendien zijn het lafaards want ze zijn tegen de Senaat maar profiteren er wel van om in naam van de door hun gehate Senaat honneurs te gaan waarnemen. Zij zijn dus veel zwaarder in de fout gegaan dan prins Laurent.
  • Mario Bocque

    6 jaar geleden
    MR ! Geniet ervan ! Het was misschien de laatste keer.
  • Marieke Marcelis

    6 jaar geleden
    Oei straks samen met laurent op het matje
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Ja, de N-VA bashers van VB zullen eerst eens in eigen rangen moet kijken in plaats van systematisch met modder te gooien bij elke gelegenheid die zich voordoet.
  • Roberts Jones

    6 jaar geleden
    De enige fundamenteel-existentieel vraag die mij als Vlaams-nationale sexo-foefoloog bezig houdt, is of het gerucht dat Filip Dewinter Anke VdMeersch 'bekent' een grond van waarheid heeft.