AFP
Volledig scherm
© AFP

Nieuwste Samsungs onder de loep: Galaxy S9 en S9+ hebben allerbeste scherm, verbluffende camera en slechts kleine minpuntjes

Ze presteren bliksemsnel, bevatten het beste smartphonescherm op de markt en zijn achteraan uitgerust met geweldige cameralenzen die uitblinken in schemerlicht. Maak kennis met de nieuwste topsmartphones van Samsung, de Galaxy S9 en S9+. Wij namen die laatste uitgebreid onder de loep.

54 reacties

  • Rudy BOUMON

    6 jaar geleden
    Ik heb een s8+ en weet niet of ik nog samsung zou kopen. Samsung gekocht bij telenet heb dus een LUX model dus updates komen zeer traag, ik moet dus updates doen via de pc. Welk Android merk is het beste in updates?
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Ik heb Galaxy 9+ en mijn dochter de iPhone X 256GB, ik kan u eerlijk zeggen dat ik helemaal niet onder de indruk ben van de iPhone X, die een paar honderd euro duurder is voor een toestel met minder goede specs dan de S9+. Vooral dat zwart gedeelte bovenaan het scherm van de Iphone X vind ik ferm belachelijk, lelijk zelfs. Nu ja, bij sommigen zit dat appeltje tussen de oren, niks aan te doen.
  • Xsarilde Willis

    6 jaar geleden
    Leuk allemaal en als ik een nieuwe gsm nodig heb dan blijf ik bij samsung. Maar voor al het internet gedoe verkies ik nog steeds mijn desktop. Ik heb ook een laptop en dat is leuk op een luie dag op de bank. Maar jeetje geef mij maar een deftig mechanisch toetsenbord en een razer muis en momenteel 34 inch scherm.
  • Patrick Jonkers

    6 jaar geleden
    Millet gaat ook Slimme telefoons op de markt brengen....prijzen vanaf 2000 euro...
  • Robert Van Garderen

    6 jaar geleden
    Android of iOS wat maakt het uit? Koop wat je leuk en hou op met zeiken.