twitter @DrSophieSmith
Volledig scherm
© twitter @DrSophieSmith

Foto van poetsvrouw die 'Gelukkige Internationale Vrouwendag' wegschrobt bij universiteit Oxford zorgt voor beroering

De gerenommeerde Britse universiteit van Oxford heeft zich gisteren op Internationale Vrouwendag  de woede op de hals gehaald  van heel wat twitteraars.  Oxford-hoogleraar Sophie Smith fotografeerde hoe een werkster de boodschap 'Happy International Women's Day' wegschrobde op de trappen van een universiteitsbibliotheek. 

18 reacties

  • stefan crama

    6 jaar geleden
    Ontsla die vrouw en verplicht een man dat werk te doen.En nu blij ,dames.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    'Internationale vrouwendag' is voorbij, de wereld herneemt zijn zotte zorgen. Deze foto toont exact het probleem dat de vrouwen aankaarten.
  • Erik Henderickx

    6 jaar geleden
    Wat zijn die opmerkzame vrouwen toch idioten, dit noemt men graffiti. Niets meer dan dat. En iedereen heeft zijn taak, het is niet omdat het "vrouwendag" is dat er niet dient gepoetst te worden. Indien dit niet zo is dan moet ik ook niet meer gaan werken de overige 364 à 365 dagen.
  • Erik Claessens

    6 jaar geleden
    Internationale hysteriedag ja.
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    Wat een Calimero-gehalte. Ieder zijn job, moet de kuisvrouw plots niet meer werken omdat het "vrouwendag" was? Tenslotte doet ze enkel maar haar werk waarvoor ze zelf solliciteerde. Ik begrijp dat vrouwen willen opkomen voor hun rechten, maar niet overdrijven. Ik ken een aantal mannen die dagelijks putten en tanks kuisen in de meest ongunstige omstandigheden (hitte en stank), interesse om te ruilen??