Belgium's Got Talent ; seizoen 5 , aflevering 3 op vrijdag 9 maart 2018 bij VTM. Op de foto: Benjamin Sercu
Volledig scherm
Belgium's Got Talent ; seizoen 5 , aflevering 3 op vrijdag 9 maart 2018 bij VTM. Op de foto: Benjamin Sercu © Belgium's Got Talent

Een buikspreker, Drag Queen en een helderziende kip 'Curry': herbekijk de beste acts uit 'Belgium's Got Talent'

TVJuryleden Dan Karaty, An Lemmens, Stan Van Samang en Niels Destadsbader werden in de aflevering van 'Belgium's Got Talent' opnieuw verrast met enkele opmerkelijke acts. Heb je de uitzending gemist? Geen nood, hier kan je beste acts uit 'BGT' nog een keer bekijken.

22 reacties

  • Sara Peeters

    6 jaar geleden
    Sommige Juryleden trekken gewoon op niks, Stan van Samang wat voor onzinnige commentaren geeft die gast! Ann en Dan apprecieer ik nog maar Niels en Stan kennen er de ballen van en als ze voor iets niet zijn keuren ze het af, sorry maar als jury lid moet je openstaan voor alle categorien en dat is hier niet het geval!
  • fred degret

    6 jaar geleden
    Kijk daar niet echt graag naar.Zit veel flauwe kul in en vind de jury ook niet geloofwaardig ,om iemand met talent te kunnen inschatten moet je zelf toch ook iets van talent hebben om een geloofwaardig oordeel te kunnen vellen.An Lemmens wat kan die eigenlijk, presenteren doet ze wel goed maar daarom moet je nog niet in een jury zitten of is het voor de looks ?Komt allemaal niet pro- over los van enkelingen
  • Jacques Hillaert

    6 jaar geleden
    Ik heb ook super dingens gezien maar een ding moet mij toch van het hart, BELGIUM GOT TALENT en plots staan er twee artiesten uit Slovenie, dan is dat toch eigenlijk geen Belgisch talent ??
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Ik heb niet echt waaaaw talent gezien, ben uit verveling in slaap gevallen, en ja, die Lemmens kunnen ze inderdaad beter afvoeren.
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Raar programma...kijkt daar eigenlijk iemand naar tenzij de familieleden ?