AFP
Volledig scherm
© AFP

Zorgen bij Jelena Peeters: Belgische is na eerste dag voorlaatste op WK allroundschaatsen en spoeit zich na finish naar toiletten

Meer sportNa de eerste dag van het WK allroundschaatsen in Amsterdam bezet Jelena Peeters de 21ste en voorlaatste plaats. Op de 3000 meter eindigde Peeters in een veld van 22 rijdsters in 4:36.27 als 21ste. Snel na haar finish spoedde ze zich naar de toiletten om over te geven. Haar coach Margo van Dijk betwijfelde of ze morgen het toernooi kan voortzetten. De 32-jarige Peeters was het WK begonnen met een 21ste plaats op de 500 meter (42.36).

3 reacties

  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Jaja Henk, wie doet men er plezier mee om in zeer wisselende weersomstandigheden in Amsterdam de schaatsers hun rondjes te laten rijden? Neem nu gisteren op de 500 m dames, een povere 8ste plaats voor het fenomeen Ireen Wüst die nadien in rotomstandigheden de 3000 m wint. Dat kan toch niet. Dat is onverantwoord. En dat allemaal vanwege de commercie. Bovendien zijn er heel wat schaatsers die nooit in de buitenlucht rijden !!! Een WK onwaardig.
  • Henk Heumen

    6 jaar geleden
    overgeven of niet, uitslag in lijn der verwachtingen. Bart kan onder deze omstandigheden buiten wel eens verrassen. Ben benieuwd.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Zoals altijd dus. Proficiat