Man filmt stiekem douchende vrouwen in sporthal Gent, hijzelf houdt hen op dat moment van dichtbij in de gaten

Na het saunaschandaal met de Nederlandse handbalsters zijn nu ook in ons land voyeuristische beelden opgedoken. Er werd onder meer gefilmd hoe vrouwen zich aan het omkleden of douchen zijn. De beelden werden zo goed als zeker gemaakt in de kleedkamer van de sporthal van de Hogeschool in Gent. Ondertussen zijn de filmpjes van Gent én de Nederlandse sauna offline gehaald, vermoedelijk door de beheerder van de website zelf. 

62 reacties

  • jintha peeters

    6 jaar geleden
    als je naakt wil zien wel zoek dan eens op bepaalde dite's maar laar de onschuldige mensen met gerust en van mij mogen ze gerust van iedereen dna afnemen dan zullen er sneller daders gevonden worden maar in dit geval twijfel ik daar aan en waar zijn nu de reacties van de mensen dat het altijd vreemdelingen zijn die onze vrouwen lastig vallen
  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    Lap ... het is weer de schuld van de N-VA, LOL.
  • Gunther Sallis

    6 jaar geleden
    Ik heb toch maar eens gebeld naar iemand van het internet. Wat blijkt? Er gaan 1000-en internetpagina's per dag verloren met al de inhoud. Blijkt toch niet voor altijd te zijn dat digitale gedoe.
  • Tom Hermans

    6 jaar geleden
    Voor iedereen die altijd zegt "Ik heb toch niks te verbergen" .. En zo'n DNA databank idee van de NVA is nog 100x erger..
  • Manuela Lespagnard

    6 jaar geleden
    waarom worden er in die plaatsen (waar mensen zich omkleden) cameras geplaatst? Denken ze dat er mensen zijn die een andere daar gaan vermoorden? In ieder geval zo te zien is het wel de moeite waard zijn om te wachten dat je 't huis komt om te douchen.