© Isopix

Colin Firth verwikkeld in een bizar liefdesverhaal na affaire echtgenote

Colin Firth (57), onder meer bekend van zijn rol in de 'Bridget Jones'-films en 'The King's Speech', heeft onlangs de vermeende stalker van zijn vrouw Livia Giuggioli (48) voor de rechtbank gedaagd nadat die haar al een tijdje had belaagd. Opvallend genoeg gaat het om een Italiaanse jeugdvriend van zijn echtgenote en moest ze uiteindelijk toegeven dat ze een affaire met hem had gehad.

flb

Toen zijn vrouw al een tijdje met bedreigende telefoontjes, foto's en berichten werd lastiggevallen door haar jeugdvriend Marco Brancaccia, besloot Colin Firth dat de maat vol was en trok hij naar de rechtbank om de man aan te klagen voor stalking. Aan dat verhaal is nu echter een bizar staartje gekomen.

Brancaccia, een Italiaanse journalist, trok namelijk naar de pers met zijn kant van het verhaal waarin hij stelde dat er van stalking helemaal geen sprake was en dat hij en Livia een affaire hadden gehad in 2015. "Ik werd holderdebolder verliefd op haar en dacht dat ze de vrouw van mijn leven was", zei hij daarover.

Afstand nemen

Uiteindelijk moest Livia publiekelijk toegeven dat ze inderdaad een relatie met hem had gehad, maar wel toen zij en de acteur tijdelijk uit elkaar waren. "Een paar jaar geleden hebben Colin en Livia gezamenlijk besloten om even afstand van elkaar te nemen. Gedurende die tijd bracht Livia kort tijd door met haar voormalige vriend. Het koppel kwam daarna weer bij elkaar", klinkt het bij monde van een woordvoerder in The Times.

Daar luidt het ook dat de bedreigingen aan het adres van Livia startten toen ze een einde maakte aan de affaire. "Om duidelijke redenen hebben de Firths nooit de behoefte gehad om dit bekend te maken", ze de woordvoerder nog. Het koppel is ondanks de tijdelijke breuk trouwens al twintig jaar getrouwd. Ze hebben ook samen twee zonen: Luca (16) en Matteo (15).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER