Steven Richardson
Volledig scherm
© Steven Richardson

Pieter De Crem op het matje geroepen na kritiek op eigen partij

PolitiekPieter De Crem is op het matje geroepen bij CD&V-voorzitter Wouter Beke. De ontmoeting kwam er nadat de staatssecretaris voor Buitenlandse Handel zich kritisch uitgelaten had over de federale coalitie en zijn eigen partij. Intussen lijken de plooien gladgestreken. "De Crem heeft in het gesprek zijn loyauteit aan de partij en de regering benadrukt", klinkt het.

39 reacties

  • Guido dyck

    6 jaar geleden
    t Is niet omdat hij gemakkelijk 10 K e per maand opstrijkt om niks te doen dat hij ongelijk heeft .En ... Arco , als het al opgelost geraakt ,de "aandeel-"houders zijn dik geklost.Ze zullen amper iets terugzien.
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Dat De Crem zwaar gefrustreerd is staat buiten kijf maar dat wil nog niet zeggen dat de waarheid niet mag gezegd worden. CD&V is enkel en alleen aan de macht om ARCO met belastinggeld op te lossen. Bij moeilijke beslissingen lopen ze gewoon van de onderhandelingstafel weg. Niet waar Mr Peeters?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De CD&V krijgt totalitaire trekjes. Partijen gelinkt aan een religie zouden eigenlijk niet mogen bestaan. Geen enkele.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    De laatste der Mohikanen?
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Nog een tjeef die zijn "moment de gloire" gemist heeft...
  1. Vlaamse ex-IT’er wil ‘groene muur’ bouwen in Afrika: “Als we niets doen is het over 40 jaar te laat”
    PREMIUM
    15

    Vlaamse ex-IT’er wil ‘groene muur’ bouwen in Afrika: “Als we niets doen is het over 40 jaar te laat”

    Met de koning als ambassadeur trekt Werner Sels (57) naar Namibië. De voormalige succesvolle IT’er gooide bijna twintig jaar geleden het roer om. Hoe komt het dat de klimaatproblematiek hem zo raakte dat hij zijn goed draaiende zaak verkocht om duizenden hectare land in Afrika te bebossen? Naast overbegrazing, waar stoot Sels zo nog tegenaan? Komt zijn ‘groene muur’ van de grond? “Als er niets gebeurt, wordt alles hier woestijn en is er niets meer mee aan te vangen”
  2. RECONSTRUCTIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotioneerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    RECONSTRUC­TIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotio­neerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”

    Plots was ze wég, op 12 november 1994. Was ze gevlucht, weg van man en zoon, in de greep van een psychose? Of zou haar lichaam na een wanhoopsdaad ergens in de Leiemeersen liggen? Maar niemand keek naar de andere aanwijzingen - ze was zonder paspoort vertrokken, er was een stuk tuin omgewoeld, haar man werkte elke poging om grondig te zoeken tegen. Dus bleef Annie De Poorter 30 jaar liggen waar haar man Hans D. haar had begraven. Dit is het verhaal van een web van leugens en gemiste kansen.
    Sint-Martens-Latem