Foto's van de kleedkamer in de Hogeschool Gent. Er is opvallend veel gelijkenis met voyeuristische beelden op een populair Nederlands internetforum.
Volledig scherm
Foto's van de kleedkamer in de Hogeschool Gent. Er is opvallend veel gelijkenis met voyeuristische beelden op een populair Nederlands internetforum. © Twitter

Al zes studentes Hogeschool Gent gaan klacht neerleggen tegen voyeur: "Het is gewoon een pervert"

Al minstens zes studentes van de Hogeschool Gent zullen klacht neerleggen bij de politie en/of de Privacycommissie tegen de beelden die een voyeur maakte en verspreidde in de kleedkamers van de sporthal. Het gaat om meisjes die er vaak sporten, en vrezen dat ze gefilmd zijn.

15 reacties

  • Peter Simons

    6 jaar geleden
    @Micha, volledig mee eens !
  • johan eeckeleers

    6 jaar geleden
    Fraai kan je dit gedrag niet noemen en het dient uiteraard bestraft te worden.. Langs de andere kant : stel dat ik naakt wordt gefilmd, wie zou mij herkennen? Het blijft toch een speld in een hooiberg lijkt me...
  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Onze samenleving is ziek door allerhande perverte zaken. Hoeft het ons te verbazen, dat sommigen de grens van het toelaatbare overschrijden, wanneer programma's als "temptation Island" bestaan ? Op de lange duur zal niemand nog veilig zijn voor Mr. ICT.
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Het ergste voor die slachtoffers is dat het nooit maar dan ook nooit nog volledig zal verdwijnen van het internet . Vroeg of laat duikt dat ergens weer terug op , keer op keer ... en je kan daar hélemaal niets tegen beginnen omdat zieke mensen screenshots nemen van zulke zaken om nadien terug te posten op verschillende sites . Vreselijk is dit !
  • Gil Groenewijn

    6 jaar geleden
    Ik denk dan weer dat preutsheid of minder preutsheid niets met perversie te maken heeft. Mensen ongevraagd naakt filmen , fotograferen kan moeilijk tot de 'variaties' binnen het seksuele gedrag van een mens - tussen mensen - worden beschouwd, als 'normaal' bekeken. Waar zou het verband dan kunnen zijn ?