Ongeloof na de penalty en het fluitsignaal. Op het Kiel voelen de fans zich bekocht. “Voetbalbond, maffia!”, joelen supporters in het Olympisch Stadion, wanneer is doorgedrongen dat Beerschot Wilrijk volgend jaar niet in eerste klasse speelt.
Volledig scherm
Ongeloof na de penalty en het fluitsignaal. Op het Kiel voelen de fans zich bekocht. “Voetbalbond, maffia!”, joelen supporters in het Olympisch Stadion, wanneer is doorgedrongen dat Beerschot Wilrijk volgend jaar niet in eerste klasse speelt. © Benoit De Freine

Ontgoochelde Beerschot-fans slikken bittere pil in Het Kiel: "Voetbalbond, maffia!"

Diepe ontgoocheling heerst op het Kiel: Beerschot Wilrijk speelt volgend jaar niet in eerste klasse. De penaltygoal van Cercle Brugge in de slotminuut konden de 9.000 mauve-witte fans, die de wedstrijd in het Olympisch Stadion in Antwerpen op groot scherm volgden, maar moeilijk verkroppen. “Cercle heeft de overwinning gestolen. Voetbalbond, maffia!”

51 reacties

  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Wat een hysterische massawaanzin, omwille van voetbalSPEL, het is toch maar een "spel", niet meer...
  • ivan van de velde

    6 jaar geleden
    Wie staat er op het einde eerste is de verdiende winnaar. Een bleke 2 periode omdat ze op wilrijk dachten dat de buit al binnen was.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    maar beerschot /Wilrijk wel nodig Als jullie dit normaal vinden dat een ploeg er zo boven steekt en 4 keer kan promoveren En niet de vraag stelt of dit allemaal koosjer was ene die in 1*kan spelen in 3speelt voor voetbal loon?? 2000€mnd *25=50000€*12= 600000€*4 jaar???zonder winstpremie?
  • jan boden

    6 jaar geleden
    De eerste in het klassement promoveert, voor mij is dat het beste scenario. Als de mensen van Beerschot Wilrijk eerlijk zijn, zouden ze toegeven dat een promotie te snel zou gekomen zijn. De club is er nog niet klaar voor. Beter binnen 2 jaar en dan een blijver worden in 1A dan volgend jaar alweer degraderen.
  • Nick Verhaeghe

    6 jaar geleden
    Bekocht? We kregen de penalty die we ik de eerste minuten moesten krijgen door een zuivere handsbal. En het was penalty, Cardona kon niet meer doorspelen door een schop een daarop volgend en stamp op de voet.