EPA
Volledig scherm
© EPA

Rusland test succesvol nieuwe hypersonische raket

Het Russisch leger heeft naar eigen zeggen met succes een nieuwe hypersonische raket getest. De Kinzhal ("de dolk", red.) behoort tot de nieuwe soort van kernwapens die president Vladimir Poetin tijdens zijn gespierde toespraak van begin maart in het vooruitzicht heeft gesteld. 

16 reacties

  • Johan Vancaneghem

    6 jaar geleden
    Schiet het uit de lucht met een laser, maar veel dingen worden gewoon 'verkocht', maar staan bij lange na niet op punt, gelukkig maar...
  • Medard Albrechts

    6 jaar geleden
    aaah, eindelijk een world destroyer , en nog eens waarom niet 20 x sneller dan het geluid, als ge stoeft moet ge doorstoeffen vind ik, en wie weet zijn we binnenkort niet de beste maatjes met putin, want trump wil Europa en de rest van de wereld een dikke loer draaien, doch dat is niks ik koop geen amerikaanse producten meer, en als de hele wereld zo reageert zullen de fratsen van trump rap over zijn.
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    10 keer sneller dan geluid. Hahaha omg waar gaan we naartoe.
  • rudy liessens

    6 jaar geleden
    Nog wa meer vervuilende uitstoot in de lucht
  • Willem Magits

    6 jaar geleden
    Voor de Mach+3 snelheden van de SR71 Blackbird waren er al zéér grote problemen met de materialen voor de romp. Hoe doen ze het dan voor deze raket met Mach+10 snelheden? Is dit misschien ook "Fake News"??