© Jeffrey Gaens

thumbnail: null

HERBELEEF. Genk verliest in eigen huis met 1-2 van AA Gent maar plaatst zich wel voor play-off 1

Deze wedstrijd bleek voor de troepen van Clement geen goede generale repetitie te zijn voor de bekerfinale van aanstaande zaterdag. Vooral in de eerste helft serveerde Genk slappe kost, met een terechte 0-1 achterstand bij de rust als gevolg. Met het inbrengen van Wouters na de rust verbeterde het Genkse spelpeil en kwamen er ook enkele kansen. Het doelpunt viel echter aan de overkant, uitblinker Kalu bekroonde zijn sterke partij met een doelpunt, 0-2. In het slot werd het toch nog even spannend na een doelpunt van de wederoptredende Trossard. Verder kwam Genk echter niet meer, eindstand, 1-2.