BELGA
Volledig scherm
© BELGA

IN BEELD: Dolle vreugde in Eupen, ontroostbaar verdriet in Mechelen

Jupiler Pro LeagueAlweer een ontknoping vol emoties in de Jupiler Pro League. Eupen kroop door het oog van de naald met een 4-0-zege tegen Moeskroen, terwijl Mechelen het degradatiespook bewaarheid zag worden. Een blik op de Eupense vreugde en het Mechelse verdriet, vastgelegd door de lens van onze camera's. 

13 reacties

  • Freddy De Wulf

    6 jaar geleden
    Als je na 30 wedstrijden laatste staat dan verdien je om te degraderen. KVM heeft 29 matchen de tijd gehad om de laatste plaats te vermijden.
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Dat was toch te verwachten? Elk jaar maken we zoiets mee met de degradatie kandidaten. Heeft Kortrijk een paar jaar geleden ook niet zo een ploeg gered van degradatie? Ze lieten toen de tegenstander bij manier van spreken zonder tegenstand tot de goal lopen en scoren.
  • johan vandeweghe

    6 jaar geleden
    als supporter van geen enkele ploeg heb ik dit nog nooit gezien ! corrupt tot op het bot echte schande voor het voetbal .
  • Marc Verschaeren

    6 jaar geleden
    Eupen heeft 10 x meer voetbal laten zien dan Mechelen , Eupen - Mechelen 4-1 in Oktober al vergeten ? .
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Eupen amateur kutploeg blijft in 1e ! Schandalig en de manier waarop Kunnen met moeite scoren en opeens in 17 minuutjes 4 doelpunten ??? En Moeskroen deed goed mee met Eupen