De politie zette pepperspray in aan de uitgang van het bezoekersvak, waar ook vrouwen en kinderen moesten passeren.
Volledig scherm
De politie zette pepperspray in aan de uitgang van het bezoekersvak, waar ook vrouwen en kinderen moesten passeren. © Benny Proot

Brugse burgemeester stelt ticketverkoop Cercle - Beerschot in vraag

Burgemeester van Brugge Renaat Landuyt vraagt een grondige evaluatie van de match tussen Cercle Brugge en Beerschot Wilrijk. Zaterdag kwam het niet tot zware incidenten, al raakte één supporter van Beerschot wel zwaar gewond toen hij uit de tribune viel.

13 reacties

  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Zij hebben aan IEDEREEN verkocht en weggegeven! Het blíjven AMATEURS op alle vlakken.
  • Rudolf Leplae

    6 jaar geleden
    Alles oplossen is uitgesloten. Stadsbestuur en clubbestuur kunnen maar hun best doen maar dat doen de hevige supporters ook om aan de regeltjes te ontsnappen. Vandendriessche zal wel weer electoraal commentaar geven, veel blabla is N-VA gewoon.
  • Kristof Duyck

    6 jaar geleden
    Zou zich beter met de stad zelf bezighouden ipv commentaar op cercle te geven. Pipo
  • Jef Ceenaeme

    6 jaar geleden
    Landuyt is nog tot eind dit jaar burgemeester van Brugge en daarna komt er hopelijk een verstandige vrouw/man terug aan het hoofd van die mooie stad Brugge. Landuyt is nog negen maand burgemeester van Brugge, en dan komt er hopelijk terug een verstandige man aan het hoofd van het Brugse bestuur. Dat verdient die stad in alle geval.
  • Peggy Sevenhant

    6 jaar geleden
    Zou meneer Landuyt eens niet kijken hoe het komt dat zijn blauwe club Brugge vrienden altijd op de tribunes geraken en tussen de Cercle-Supporters kunnen komen zitten volgens mij zag hij liever Beerschot promoveren dan Cercle Brugge zo simpel is dit uitgelegd
  1. Assistspecialist Warleson wil met Cercle eindelijk winnen in Charleroi: “Top zes mag ons niet ontsnappen”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Assistspe­ci­a­list Warleson wil met Cercle eindelijk winnen in Charleroi: “Top zes mag ons niet ontsnappen”

    Zes op zes: dat is het doel van Cercle Brugge in de twee laatste wedstrijden van de reguliere competitie. Om in de Champions’ Play-Offs te geraken zal dat allicht ook noodzakelijk zijn, met nog drie concurrenten waarvan er maar eentje nog over groen-zwart mag heen wippen. “We zijn er klaar voor”, zegt Miron Muslic met heel veel overtuiging in de stem. Het Stade du Pays is nochtans bij uitstek een verdoemd oord voor de Vereniging, maar met het verleden (ook het recente) weigert de coach rekening te houden.
  2. Senna Miangue (Cercle Brugge) voor eerst sinds januari aan aftrap: “Tonen dat mijn rol hier niet uitgespeeld is”
    PREMIUM
    Voetbal Jupiler Pro League

    Senna Miangue (Cercle Brugge) voor eerst sinds januari aan aftrap: “Tonen dat mijn rol hier niet uitge­speeld is”

    Cercle Brugge zit in de hoek waar de klappen vallen. Een magere 4 op 15 sinds de bekeruitschakeling door Zulte Waregem brengt de ambitie om binnen de top-6 te kunnen finishen in gevaar. Tegen Antwerp leed groen-zwart al zijn achtste nederlaag, de vierde in eigen huis na die tegen Genk, Union en Anderlecht. En een oplopende blessurelast. Een lichtpunt was de prestatie van Senna Miangue, die voor het eerst sinds 15 januari aan de aftrap kwam. “Opnieuw een basisplaats afdwingen is nu mijn eerste doel”, zegt de 26-jarige Antwerpenaar vastberaden.