Wouter Van Besien trekt, Meyrem Almaci duwt de Groen-lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen.
Volledig scherm
Wouter Van Besien trekt, Meyrem Almaci duwt de Groen-lijst bij de gemeenteraadsverkiezingen. © BELGAONTHESPOT

Van Besien trekt bijzonder diverse Groen-lijst in Antwerpen, Almaci duwt

BinnenlandTwee maanden na het uiteenspatten van Samen heeft Groen zijn huiswerk voor de Antwerpse gemeenteraadslijst hermaakt. Wouter Van Besien is uiteraard kopman, gemeenteraadsleden Ikrame Kastit - net bevallen van een tweede kindje - en Joris Giebens staan op 2 en 3. De vierde en vijfde plaats gaan naar politieke nieuwkomers Yasmia Setta (24) en Omar Ba (44). Ze zijn onafhankelijke kandidaten. Onderaan duwt een ervaren vrouwelijk duo de lijst: nationaal voorzitter Meyrem Almaci en gemeenteraadslid Freya Piryns.

60 reacties

  • luc verriest

    6 jaar geleden
    Van Besien heeft tussen 2006 en 2012 ook "verbindend gewerkt" in Borgerhout, als schepen en districtsvoorzitter. We zijn met zijn allen onder de indruk van zijn "verwezenlijkingen" aldaar. Dat belooft!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Hij zal met zijn groene ploeg door het rood licht rijden. Wie kiest nu voor de groen, een lijst met vreemdelingen in de meerderheid. @Patrick, we zijn er niet op vooruit gegaan. Heb je de nieuwe verdoken belastingen al eens nagerekend? Wat sloeg er allemaal op? Meer dan de index die u kreeg. Denk eerst goed na voor je onzin verkoopt.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Groen de partij van de compostbak de partij van de grote toeters Calvo en De Vriendt. Almaci ZIJ groen was nooit groter dan nu en de peiling daarna waren ze 3% gezakt dank zij de geweldige medewerking van Calvo en De Vriendt.Hoogmoed komt voor de val.Ze gaan overal waar ze op komen een dreun van jewelst krijgen.
  • andy brouckaert

    6 jaar geleden
    Mr. Emmers, het gaat hier over Antwerpen en niet Mechelen. Mr. Calvo woont in Mechelen !
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    de lat moet hoger dat wil zeggen u rekening naar beneden