BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Voorzitter Moeskroen reageert op de insinuaties: "Laat zij die ons beschuldigen maar voor bewijs zorgen"

Jupiler Pro LeagueDat Eupen plots zo makkelijk kon winnen van Moeskroen stuit vele fans (voornamelijk dan de supporters van KV Mechelen) tegen de borst. Moeskroen-voorzitter Patrick De Clerck is de insinuaties nu al beu: "Wij zijn correcte mensen en dat zullen we altijd blijven." Het bondsparket zal voorlopig geen actie ondernemen.

92 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Omgekochte boel tot en met ! Vorig jaar ook al zever en rare dingen met Moeskroen !!!
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Belgisch voetbal splitsen in twee ! Een Vlaamse en een Waalse kompetitie En het probleem is opgelost ! Geen zever meer tss Walen en Vlamingen
  • Norbert Deploige

    6 jaar geleden
    Mensen , bekijk ook de beelden eens opnieuw vanaf het moment dat Eupen driemaal gescoord had , die van Beveren zaten met vijf in de aanval en geen enkele keerde terug en achteraan ging men zo slap verdedigen dat Mechelen kans om kans kreeg. Maar ja als de keeper ook nog opzij had moeten springen , wat dan met de praatjes?
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    Ik vind het ook spijtig dat KV zakt maar om dit meteen als omgekocht te beschouwen vind ik toch een brug te ver, onlangs slaagde Moeskroen er ook in om op korte tijd 3 maal te scoren op RSCA, het ging toen van 4-0 naar 4-3 en er werd ook zwak verdedigd door RSCA maar hier werd terecht niet over omkoping gesproken. Als Eupen nu op korte tijd van 0-0 naar 3-0 gaat is het verkocht , vind ik toch maar een beetje raar.
  • Bart Huysmans

    6 jaar geleden
    Beveren omgekocht? Dan had ik vijf minuten voor tijd toch gene bal van de lijn gehaald zalle. Eupen Moeskroen, we wisten het allemaal al he!