De vriendin van de vader afgelopen vrijdag, toen 8.000 mensen samenkwamen om de ouders van Gabriel (8) te steunen. Zondah werd Gabriel dood teruggevonden in haar koffer.
Volledig scherm
De vriendin van de vader afgelopen vrijdag, toen 8.000 mensen samenkwamen om de ouders van Gabriel (8) te steunen. Zondah werd Gabriel dood teruggevonden in haar koffer. © AFP

Stiefmoeder helpt dagenlang mee zoeken naar vermiste Gabriel (8). Dan ligt hij plots dood in haar kofferbak

BuitenlandNa een zoektocht van 12 dagen is gisteren in Spanje het lichaam van het vermiste jongetje Gabriel Cruz (8) teruggevonden. Hij werd dood aangetroffen in de koffer van de huidige vriendin van de vader. De vrouw hielp zelf dagenlang mee zoeken naar het jongetje. "Mensen zijn woedend", klinkt het. "Ze willen de verdachte lynchen."

15 reacties

  • Nina Huygens

    6 jaar geleden
    Bart Boenen, het kindje is gewurgd dezelfde dag als dat hij vermist werd... hij is vermoord .. en alles wijst klaar en duidelijk naar Ana... de geheime politie heeft er zelfs fotos van hoe zij Gabriel in de koffer legt.. dus daarover is geen twijfel mogelijk... nu nog bevestigen of ze het alleen deed .. of niet...
  • Tamara Ramirez Boonstra

    6 jaar geleden
    Ik woon in spanje en heb dit vanaf de eerste dag gevolgt. Het levenloze lichaam is inderdaad in de kofferbak van de vriendin van zijn vader gevonden. Maar de politie heeft haar in de gaten gehouden nadat uitgerekend zij het t-shirt had gevonden. Ze hebben haar gevolgt en hebben zo op camara's kunnen zien dat ze het lichaam uit een grote put heeft gehaald en deze wilde verplaatsen. En daarvanuit hebben ze haar gevolgt en haar aangehouden dus ze is wel degelijk degene die dit heeft gedaan.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Volgens de lijkschouwing werd de kleine Gabriel gewurgd de eerste dag na zijn ontvoering.De daadster is niet aan haar proefstuk toe.Toen ze in Burgos woonde viel haar 4 jarig kind(dat ze bij had toen ze emigreerde van de Doiminicaanse republiek) uit het venster van de 6de verdieping.(het onderzoek dienaangaande wordt nu heropend.Ze wou dat de vader van Gabriel naar haar land van oorsprong zou emigreren wat die altijd weigerde omdat hij dan zijn zoontje niet meer zou zien.
  • Bart Boenen

    6 jaar geleden
    Als zij de dader is, gaat ze die jongen echt wel in haar eigen kofferbak leggen en er het lijkje er dan nog 11agen laten liggen... Heel geloofwaardig... Ik denk dat die vrouw hier zwaar in de luren is gelegd door de echte dader. Of de jongen is er in gesukkeld. Laat ons hopen dat dit laatste niet het geval was, de laatste manier waarop je zou willen sterven, brrr.
  • Nina Huygens

    6 jaar geleden
    Peter Buyck, Ana werd gevolgd door de politie aangezien ze haar verdachten ..sinds de vondst van de T-shirt en omdat ze zogezegd haar gsm niet vond toen de politie deze wou nakijken .. en laatste treffend bewijs als ze fotos namen hoe zij het lichaam van Gabriel uit de put neemt en in haar koffer legt met een deken erover..