BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Cercle razend ambitieus naar 1A met de steun van Monaco: "Desnoods kopen we 26 nieuwe spelers"

Cercle BruggeEn alerte, 1A: Cercle Bruges est de retour. Met behulp van AS Monaco heeft de 'vereniging' de promotie beet, maar wat volgt er in het seizoen 2018-2019? De sky was the limit in 1B, wat zal dat geven in 1A? "Voor de hoogste trofee gaan we niet, maar we zijn wel razend ambitieus."

26 reacties

  • Luc Neyt

    6 jaar geleden
    Hoe jaloers toch sommigen. En we zijn gewoon nog maar wat uitbundig. Alles moet nog beginnen. Met Anderlecht, Standard, gent, Genk, Club, Antwerp, Zulte, Charleroi, Oostende en mssch Cercle. ‘t Wordt knokken voor ALLE ploegen volgend jaar. Wij zijn wel gewoon om er niet bij te zijn.
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Juist Herman, ik ben ook blij dat Cercle terug is, een mooie club. RSCA supp.
  • HERMAN DE GRANDE

    6 jaar geleden
    Volgens Kluptje was de laatste derby al gespeeld...nu moeten ze misschien optornen tegen het Manchester City van Brugge....Cercle City Brugge !!! ( lees ploeg van t'stad )
  • HERMAN DE GRANDE

    6 jaar geleden
    Cercle heeft de lat ook voor Tia Hellebaut iets te hoog gelegd blijkbaar....
  • Tom Haezebrouck

    6 jaar geleden
    Begin eerst maar eens om jullie deel in de grasmat te betalen lomperik. De grasmat die jullie misschien de titel heeft op gebracht moest nu blijkbaar zo vlug mogelijk beschadigd worden door een stelletje idioten. Wat meneer niet beseft als Monaco de stekker eruit trekt het gedaan is met cerceltje.
  1. Alan Minda wil met Cercle Brugge naar Play-Off 1: “In Gent en tegen Club tonen dat we terecht zo hoog staan”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Alan Minda wil met Cercle Brugge naar Play-Off 1: “In Gent en tegen Club tonen dat we terecht zo hoog staan”

    Zes wedstrijden voor het einde van de reguliere competitie, staat Cercle Brugge opnieuw in de top zes. Het heeft er de schijn van dat alleen de Vereniging de gevestigde orde een hak kan zetten. De komende twee wedstrijden worden daarvoor richtinggevend, mogelijk zelfs bepalend. Zondag op AA Gent en de week nadien in de thuisderby tegen Club Brugge wil Cercle absoluut punten pakken om in de eindspurt (Eupen en Charleroi uit, KV Mechelen en RWDM thuis) een ticket voor Play-Off 1 te bemachtigen. “Dat zou fantastisch zijn, want daarin kunnen de betere voetballers zich dan tonen”, loopt met name Alan Minda al te likkebaarden.
  2. Senna Miangue (Cercle Brugge) voor eerst sinds januari aan aftrap: “Tonen dat mijn rol hier niet uitgespeeld is”
    PREMIUM
    Voetbal Jupiler Pro League

    Senna Miangue (Cercle Brugge) voor eerst sinds januari aan aftrap: “Tonen dat mijn rol hier niet uitge­speeld is”

    Cercle Brugge zit in de hoek waar de klappen vallen. Een magere 4 op 15 sinds de bekeruitschakeling door Zulte Waregem brengt de ambitie om binnen de top-6 te kunnen finishen in gevaar. Tegen Antwerp leed groen-zwart al zijn achtste nederlaag, de vierde in eigen huis na die tegen Genk, Union en Anderlecht. En een oplopende blessurelast. Een lichtpunt was de prestatie van Senna Miangue, die voor het eerst sinds 15 januari aan de aftrap kwam. “Opnieuw een basisplaats afdwingen is nu mijn eerste doel”, zegt de 26-jarige Antwerpenaar vastberaden.