rv
Volledig scherm
© rv

Thomas Meunier erg kwaad op ontgoochelde KVM-fan: "Hoe sneller je je mond houdt, hoe beter. Klootzak"

111 reacties

  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ze moeten juist niks splitsen! Goalen maken dat moeten ze doen de klagers! Hoeveel matchen zijn er niet geweest eens het 2-0 was, was de match voorbij. Nee , trachten een derde of vierde te scoren en zo je doelsaldo opkrikken. Maar ja dan moeten ze werken en spelen tot de laatste minuut hé en dat is teveel gevraagd voor deze watjes!!
  • Erwin Van Roy

    6 jaar geleden
    Domme Mechelse supporters. derby's Eupen en Moeskroen bijna 250 km van elkaar is een mooie derby. ik denk dat iedere vlaamse ploeg dichter bij Eupen Licht dan Moeskroen. Meunier heeft gelijk deze man de mond te snoeren.
  • Albric Paridaens

    6 jaar geleden
    Sommigen verwijzen naar de 3 vorige competities waar telkens een Vlaamse ploeg het moest afleggen tegen een Waalse. Jaren geleden moest FC Dender naar 2de nationale, Moeskroen bleef in eerste maar gong over kop in daarop volgend competitie. Is dit allemaal toeval? Mr. Meunier is een typische Franstalige zoals ik er in mijn professionele loopbaan in Brussel veel gekend heb.
  • Wim De Brauwer

    6 jaar geleden
    Heb de indruk dat Thomas voor wie ik sympathie had, begint te vergeten vanwaar hij komt, namelijk uit het fabriek.maar nu hij tussen de sterren op een bank zit denkt hij de gewone werkende mens die zijn loon deels betalen door hun inkomticket te moeten verwijten. Misschien terug een weekje op fabriek plaatsen?
  • Christiaan Goethals

    6 jaar geleden
    Het land zal splitsen, dat is zelfs heel zeker. En die van Malmedy terug bij Duitsland, want dat zijn Duitsers dus geen Belgen.