Facebook
Volledig scherm
© Facebook

"Ik ben het meisje dat haar eigen ogen uitrukte. Dit is mijn verhaal"

BizarBegin februari brachten media wereldwijd een bizar verhaal uit South Carolina, waar een jonge vrouw van 20 haar eigen ogen uitgerukt zou hebben. Veel meer was er echter niet bekend over de zaak, tot nu. De vrouw in kwestie blijkt Kaylee Muthart te zijn, en ze vertelt nu voor het eerst hoe het zover kon komen. "Ik dacht dat iedereen zou sterven als ik het niet deed."

55 reacties

  • David Beullens

    6 jaar geleden
    Welke patat is hier weed met meth gaan beginnen vergelijken? Dat ze die cannabis olie en dergelijke maar zeer snel legaliseren voor mensen die dit nodig hebben als medicijn.
  • Els Verbeeck

    6 jaar geleden
    .... en nu doet ze een oproep om geld in te zamelen??? De schaamteloosheid voorbij. Dit heeft ze helemaal zelf gezocht!
  • Alysea Brabori

    6 jaar geleden
    Ik ken niemand die van een joint enkel met cannabis agressief wordt, maar die van wat alcohol agressief of compleet geschift doen kan ik jammer genoeg niet op beide handen tellen.
  • Bart Werbrouck

    6 jaar geleden
    Spontaan in iets hierboven geloven is iets dat mis zit in volledig ontwikkelde hersenen. Helder denkenden kunnen de zelfde flauwe kul beginnen geloven bij inname van alcohol of drugs. Kinderen die nog niet volledig ontwikkelde hersenen hebben kun je ook van alles wijsmaken. En ook, zie maar naar sektes, daar speelt inname van drugs ook altijd een rol om de flauwe kul te beginnen geloven.
  • valee frans

    6 jaar geleden
    en nu op koste van de maatschappij leven haar hele leven ik vind dit niet normaal hoor