© Andre Verhoeven

Volle aula neemt afscheid van Julie

De aula van het uitvaartcentrum Verstappen in Geel was zaterdagochtend te klein voor de uitvaartplechtigheid van Julie Van den Bulck (25) uit Geel. De jonge vrouw overleed een maand geleden bij een tragisch verkeersongeval in Australië.

Bart Van den Langenbergh

Julie Van den Bulck kwam op 16 augustus in het noordoosten van Australië om het leven bij een dramatisch ongeval. De auto waarin ze samen met haar vriendin zat, week uit voor een dode kangoeroe en botste op een tegenligger. De vader van Julie reed achter hen en zag het ongeval gebeuren. Voor zijn 25-jarige dochter kon geen hulp meer baten.

Een maand na het incident namen tientallen familieleden, vrienden en kennissen in Geel afscheid van de geliefde jonge vrouw. Tijdens de plechtigheid benadrukten enkele familieleden en vrienden dat Julie een echte prachtvrouw was. "Julie kroop vanaf de eerste kennismaking in je systeem", luidde een tekst. "Laten we hopen dat ze voor altijd in ons systeem mag blijven zitten. Dat ze via ons de wereld verder mag verkennen en meedragen."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer