Het Tesla Model 3.
Volledig scherm
Het Tesla Model 3. © AP

Opnieuw problemen voor Tesla Model 3?

De problemen met het Tesla Model 3 lijken maar niet te stoppen. Vandaag raakte bekend dat de productie van de auto onlangs vier dagen heeft stilgelegen. Een nieuwe domper voor Tesla-baas Elon Musk en zijn inmiddels beruchte paradepaardje?

28 reacties

  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Jos Vermeulen,leg even 108 miljard euro (nee,geen typefout) op tafel bij de federale regering en men kan 6 nieuwe reactoren bouwen die de huidige 7 versleten reactoren vervangen.En dan voeren net als nu nog veel elektriciteit in.U heeft dat geld niet?De federale regering ook niet.Maar van mij mag u dat gerust wensen en erover blijven zeveren.Het zal dan ook bij zeveren blijven.
  • Koen Vercammen

    6 jaar geleden
    Geert, dus je laad je wagen enkel tijdens de dag op met zonnepanelen of heb je dan een batterij thuis staan? anders vebruik je energie uit het net die uit steenkool/gas of kernergie verder komt
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Hoe het ook zit de elektrische wagen voor jan modaal rijdt nog niet rond, te duur en te weinig bereik. Ik kom wel eens terug als ze minder dan 20.000 euro kosten en op één laadbeurt minimum 500 km rijden.
  • Voornaam Achternaam

    6 jaar geleden
    Dank voor uw reactie Geert maar een rapport kan je volledig naar je hand zetten. Nieuwe kerncentrales ipv die groene zever aub.
  • Geert Tamsyn

    6 jaar geleden
    We hebben helemaal geen kerncentrales nodig, Jos Vermeulen, er zijn alternatieven genoeg, lees de rapporten van Elia, Energyville, Planbureau, en baseer u op feiten en cijfers i.p.v. op ongefundeerde vooroordelen.