VTM
Volledig scherm
© VTM

Het is zover: de eerste "Ik hou van jou" in 'Blind Getrouwd' (+ wat u níet zag op tv)

TVDe zevende aflevering van ‘Blind Getrouwd’ heeft veel duidelijk gemaakt. Voor twee koppels lijkt de droom uiteengespat. Tussen Damiano en Wendy wordt het niks. En de ultieme beelden die we van Mike en Marjolein te zien kregen zeggen genoeg. Over en out dus.

24 reacties

  • anita van dyck

    6 jaar geleden
    Damiano kan het goed uitleggen en houdt haar aan het lijntje, denk ik. Ze moet ook stoppen met moeite doen. Ze verdient beter.
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Lieve lieve Wendy , jij verdient 10.000 maal beter . Ik heb écht te doen met je , het is gewoonweg te pijnlijk geworden te moeten zien hoeveel moeite jij doet en je er nauwelijks iets voor terug krijgt . Damiano weet niet wat hij mist ... jij bent een zalige madam , bespaar je die kwelling en ga verder met je leven meid .
  • Sabine cuyt

    6 jaar geleden
    Wendy dump aub die ijskast want das hopeloos en je kwelt jezelf met er moeite in te steken tis ne zielige gast simpel jij daarin tegen een bloem van een vrouw!!!!
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    De reden waarom ze Wendy en Damiano hebben gekoppeld is dat ze beiden enorm kunnen zagen. Steek die samen in een bos en op het einde van de dag liggen alle bomen plat
  • Wouter Havermans

    6 jaar geleden
    Welke man wil nu eigenlijk wél zo'n Marjolein. Nooit content altijd gemekker. Jongens toch.