Karen en haar zoon Sky.
Volledig scherm
Karen en haar zoon Sky. © Jan De Meuleneir/Photonews

Zoon van Karen Damen pakt uit met leuk kledingstuk

ShowbizzWie nu nog niet weet dat Karen Damen (43) haar eerste soloplaat heeft uitgebracht, leeft waarschijnlijk op Mars. Maar anders is er nog haar zoontje Sky (8) die iedereen op gepaste manier op de hoogte wil brengen.

7 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Ik heb niets tegen die madam maar begrijp niet al die aandacht in de media voor haar ??? Ze kan nauwelijks zingen !
  • ingrid mermans

    6 jaar geleden
    Karen! Je bent een toppertje en dat heb je gisteren nog maar eens bewezen. Fantastisch gewoon! We hebben genoten van elk woord en elke noot
  • Eddy Grysouille

    6 jaar geleden
    Aan de reacties te zien, zijn er die het niet kunnen ver kroppen, dat iemand door hard te werken, succes heeft. De zon schijnt toch voor iedereen niet? En trouwens de cd " ander spoor " al beluisterd? Dat is pas muziek met teksten met diepgang, en geen geslijm zoals er duizend in een dozijn zijn. Top Karen!!
  • Carolien Smets

    6 jaar geleden
    Carolien Smets Respect Karen. Ik bewonder jou. Ik ben niet komen luisteren maar je hebt mijn hartje wel geraakt in een moeilijke periode. Bedankt. Laat ze maar zeggen, zoals je ziet, zijn er mensen die wel in jou geloven. Ik respecteer het feit dat je toch laat zien dat je een gewone vrouw bent, net zoals ik. Bedankt meid, je doet dit goed!
  • Nina Decock

    6 jaar geleden
    Daar gaan we weer.Ze is weer in het nieuws.t Was toch al 2dagen geleden,maar zo 'n nieuwsfeit moeten we toch allen weten!En dan vraagt ze zich af waarom iedereen haar beu gezien en gehoord is....Zielig..