BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Boze paters Westvleteren nemen advocaat in de arm om 'hun' bier te beschermen

De paters van de Sint-Sixtusabdij in Westvleteren hebben een advocaat in de arm genomen om te voorkomen dat de Nederlandse supermarktketen Jan Linders nog langer hun bier verkoopt.

28 reacties

  • Hubert Vanmechelen

    6 jaar geleden
    - Als je iets wil produceren zal je mee moeten draaien in de carrousel v/d hebzucht, de witte business of de zwarte business. De producent mag iets hebben, de handelaar wil meer en of je nu pater, priester, kardinaal of paus bent, 't zal de commerce worst wezen. 't Is toch zo,... niet?
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Ik begrijp dat de Paters alles van bij ouds willen laten wat betreft hun werking , maar in deze meegaan met de tijd is niet overbodig . Inderdaad best een advocaat of jurist onder de arm nemen die hen verder kan begeleiden naar eerlijke handel in de twee richtingen .
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    supermarktketen weigert de leverancier bekend te maken? Degene die zich in het zwart rijk foefelt? Maar ja, restaurants kopen ook massaal in low budget winkels hun voorraad om duur te verkopen in restaurants en daar is ook geen controle op.Ook dat draait hier vierkant en corrupt zoals alles.
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Dank voor !!zal eens gaan!
  • Pascal Fransen

    6 jaar geleden
    Simpel op factuur of dat ze stoppen met brouwen dan is dat opgelost