De Roemeens vrachtwagenchauffeur veroorzaakte in 2017 een ongeval die het leven kostte van een oudere vrouw.
Volledig scherm
De Roemeens vrachtwagenchauffeur veroorzaakte in 2017 een ongeval die het leven kostte van een oudere vrouw. © De Scheirder

Straf met uitstel voor vrachtwagenchauffeur die dodelijk ongeval veroorzaakte in Kennedytunnel

De Antwerpse politierechter heeft een Roemeense vrachtwagenchauffeur dinsdag veroordeeld voor een ongeval met dodelijke afloop in de Kennedytunnel vorig jaar. David V. (31) kreeg drie maanden cel met uitstel, zes maanden rijverbod, waarvan een maand effectief, en 4.000 euro boete, waarvan 400 euro effectief.

4 reacties

  • nivarlet jacques

    6 jaar geleden
    Geen enkele van die buitenlandse chauffeurs kennen de voorrangsregels hier niet. Laat staan met inhalen bij regenweer. Oprijden op de autosnelweg. Is het niet tijd plukken en een dag rijschool te geven. Ga maar eens kijken hoe ze aan de loskade parkeren. En bekijk da rijbewijs eens goed. Enkel de foto is anders maar ze noemen allemaal hetzelfde.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Vooraleer hier allemaal verwijten komen van moordenaar tot levenslang rijverbod, het gaat hem hier duidelijk om een normaal verkeersongeval, en daarbij is altijd een partij in fout,velen denken mij overkomt dit niet maar het ligt alle dagen op de loer, kan mij volledig aansluiten bij de uitspraak van de rechter.
  • Eric Vanovermeire

    6 jaar geleden
    Eli, rij eens een dagje mee met een vrachtwagen en je praat heel anders. Automobilisten moeten meer leren rekening houden met vrachtwagens. Een dode hoek is en blijft een dode hoek.
  • eli bosch

    6 jaar geleden
    Nog een moordenaar die er gratis van af komt. Echt onvoorstelbaar dat gerecht in België