EPA
Volledig scherm
© EPA

En de duiventil van het Witte Huis kent geen rust: Trump zit al aan twintigste ontslag

Met de vervanging van H.R. McMaster als nationale veiligheidsadviseur blijft het Witte Huis een komen en gaan van nieuwe ministers, adviseurs en topmedewerkers. Donald Trump zit sinds vandaag zelfs al aan zijn twintigste vervanging in zijn kabinet en regering, met alleen al in de laatste week drie toplui die de deur achter zich dicht mochten trekken. Een overzicht van veertien tumultueuze maanden in het Witte Huis.

67 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Jan Van Rompaey, Johny Lapeire, daar moeten ze ook geen examen doen hoor. Daar verkiezen ze een geflipte 'zakenman' die 6 faillissementen op zijn conto heeft staan, duizenden rechtszaken tegen zich heeft lopen, heeft toegegeven dat hij moedwillig een ander staatshoofd beliegt, en er over opschept dat hij vrouwen tegen hun wil betast. Veeeel beter inderdaad.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Rik Capelle : Indd, de toppers gaan wachten tot Trump president af is. Alleen het kaf van het koren krijgt die man nog het Witte Huis binnen. De hele wereld moet denken dat de VS tijdelijk niet bestuurd wordt. Zeer gevaarlijke situatie.
  • Jack Hals

    6 jaar geleden
    Als er een rationele fascistische dictatuur zou bestaan, het zou kiezen voor het amerikaanse systeem.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Men zegt "gedaan met vriendjes politiek" dus diegene die hij aanneemt zijn geen vriendjes. Met vijanden is het moeilijk regeren. Veiligheidshalve , iedereen buiten, want dat is toch waar hij naartoe wil. Groot Amerika . Klein belachelijk Presidentje. Hoe waar en wanneer gaat deze soap eindigen.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Trump denkt dat hij nog steeds in zijn TV programma zit.