Photo News
Volledig scherm
© Photo News

FT België: Trebel kan spelen tegen Club
Brugge - STVV geeft jonge keeper contract - De Roeck haalt zijn gram in beroep

Belgisch voetbalHoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd? Al het grote en minder grote nieuws over de Belgische voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk België.

24 reacties

  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Het was een donkerrode kaart dat trebel toch 4 matchen moest laten schorsen, het is wel heel toevallig dat hij tegen brugge mag spelen, en altijd maar zagen dat verhaeghe dit en dat doet, nu zal het coucke zijn die de lijnen zal uitzetten en die zegt wat er gaat gebeuren bij de voetbalbond. uitgekochte boel. als het een kleinere ploeg was was die speler zes matchen geschorst
  • Eric Severijns

    6 jaar geleden
    Van Meir een objectieve journalist, dat is de grap van het jaar. Witsel kreeg slechts 8 wedstrijden om bewust iemand zijn been te breken.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Ja Ronny populier, waarom zou rsca in beroep moeten gaan? Elleboogstoten worden niet bestraft! Mooiste voorbeeld is harbaoui, pas gestraft nadat hij bij Zulte Waregem ging spelen en dan toevallig moest Zulte Waregem dat weekend tegen Anderlecht. Maar er zijn geen complotten, absoluut niet! Na de overtreding van trebel zei Van meir : min 5 a 6 dagen schorsing. Toch een objectieve analist?
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Natuurlijk daarom dat de wedstrijd al verplaatst werd! een schande
  • anti play off

    6 jaar geleden
    ook de schuld van Verhaeghe zeker.. het is al Couckenbak bij den bond..