Crevits haalt uit naar "eliteschool" Theo Francken: "Aanfluiting voor onze leerkrachten"

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vertelde onlangs dat hij droomt van een "solidaire eliteschool" waar leerlingen worden aangemoedigd uit te blinken. Vlaams Minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V) vindt die plannen maar niets en sabelde ze vanmiddag neer in 'De Meulemeester in Debat: De Burgemeesters' van VTM Nieuws.

128 reacties

  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Nu zit men te werken op kwantiteit in plaats van kwaliteit die men nodig heeft in de toekomst voor onze economie en daar worden onze bedrijven zeker niet beter van. Francken heeft gelijk onze maatschappij word er alleen maar beter van als wij top onderwijs hebben.
  • Ria Adams

    6 jaar geleden
    Crevits moet alleen zorgen dat er minstens 1 maand vakantie bijkomt of overschakelen naar ploegenwerk in het onderwijs eentje 2.5 uur in de voormiddag en eentje 2.5 uur in de namiddag dan kunnen ze misschien ook tot hun 67 ste.werken.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De kop in het zand steken als het niet goed is, zo reageert men traditiegetrouw bij de CD&v. Crevits is geen uitzondering, ondanks haar mooie praatjes. / "dat er overal anti-N-VA-coalities worden gemaakt, betwist ik formeel, dat is absoluut onjuist" (Crevits) - Men moet maar durven flagrant te liegen. Het wordt opnieuw één tegen allen, de waarheid zeggen tegen de waarheid verdoezelen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Laten we niet vergeten dat heel je leven studeren is ,'t is niet omdat je Uw vorming achter de rug hebt dat er in je verder leven niet meer moet gestudeerd of bijgeschoold moet worden, in de huidige tijd een reden is om mee te blijven draaien maar jammer genoeg zijn er veel van oordeel dat het niet hoeft ,niks is minder waar.
  • Ian Vandenbossche

    6 jaar geleden
    @ gilbert vermeersch: was ironisch bedoeld...natuurlijk.