© BELGA

Antwerp Port House geselecteerd voor Mipim Awards

Op de vastgoedbeurs Mipim in Cannes zijn vier Belgische vastgoedprojecten geselecteerd voor een award. Het Antwerpse Havenhuis is een van de genomineerden. De uitreiking vindt donderdagavond plaats. Alles samen zijn 44 projecten uit 23 landen weerhouden, van de 227 ingediende dossiers.

Op de vastgoedbeurs Mipim in Cannes zijn vier Belgische vastgoedprojecten geselecteerd voor een award. De uitreiking vindt donderdagavond plaats. Alles samen zijn 44 projecten uit 23 landen weerhouden, van de 227 ingediende dossiers.

Het gaat onder meer om het ziekenhuis AZ Zeno in Knokke-Heist, dat geïnspireerd werd door het werk van René Magritte. Het ziekenhuis is genomineerd in de categorie “beste medisch complex”.

Ook het Antwerp Port House, de nieuwe zetel van het Havenbedrijf, is genomineerd, in de categorie “beste gerenoveerd gebouw”.

In Brussel is het residentiële project “Ilot sacré” genomineerd en in Charleroi “Rive Gauche”, dat 40.000 vierkante meter aan woningen en handelsruimte omvat. Het komt in aanmerking voor de award van “beste winkelcentrum”.

De jury van de Mipim Awards wordt dit jaar voorgezeten door Méka Brunel, algemeen directeur van Gecina - een vastgoedbedrijf dat actief is in de regio rond Parijs met voor bijna 20 miljard euro aan patrimonium.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER