Shania Gooris met haar mama Kelly Pfaff.
Volledig scherm
Shania Gooris met haar mama Kelly Pfaff. © Instagram Shania Gooris

Shania Gooris krijgt ongepaste berichten van oudere mannen: "Ik ben maar zeventien"

Shania Gooris, de zeventienjarige dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, heeft via Instagram duidelijk gemaakt dat ze geen ongepaste berichten wil krijgen, vooral niet van mensen die ouder zijn dan haar. 

83 reacties

  • Sonja Van De Genachte

    6 jaar geleden
    Ze kan misschien beginnen met haar account privé te maken!
  • karel daneels

    6 jaar geleden
    laat die mensen toch gewoon gerust en over iets waar ge niets van weet hoeft ge ook geen oordeel te vellen. leer u eerst eens een beetje volwassen te gedragen .dit meisje staat verdomd met haar twee voetjes op de grond houden zo.
  • mireille GELDOF

    6 jaar geleden
    Ik denk dat het een familie trekje is,in de voetsporen van OPA,als ze maar in de media komen .Volgende keer een deftig badpak aantrekken,de aanzoeken zullen veel verminderen.
  • ibrahinm balakan

    6 jaar geleden
    @Mien Vos, je hebt gelijk. Het is aan de volwassenen om zich in te houden tegenover kinderen. Bah, vieze mensen die zoiets doen. Molesteurs
  • Elke Celis

    6 jaar geleden
    Toch gek dat dat meisje naar haar voeten krijgt, terwijl ze écht niet de redactie van de kranten gecontacteerd heeft om te zeggen: "Seg ik ga iets posten he, verzin daar es wat uitleg bij." Neen, aannemelijker is dat journalisten de social media afschuimen in de hoop een artikel te kunnen schrijven. Doe zo verder meisje, zet den boel desnoods op private!