Eindhoven wil dat er vanaf 2019 een toeslag komt op tickets voor vliegreizen vanaf Eindhoven Airport om de leefbaarheid in de omgeving van de luchthaven te verbeteren.
Volledig scherm
Eindhoven wil dat er vanaf 2019 een toeslag komt op tickets voor vliegreizen vanaf Eindhoven Airport om de leefbaarheid in de omgeving van de luchthaven te verbeteren. © ANP

Gemeente wil toeslag op vliegreizen vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven wil dat er vanaf 2019 een toeslag komt op tickets voor vliegreizen vanaf Eindhoven Airport om de leefbaarheid in de omgeving van de luchthaven te verbeteren. Het idee voor de vliegtaks van 1 euro per vliegreis kreeg gisterenavond steun van een meerderheid in de Eindhovense gemeenteraad.

8 reacties

  • guy perain

    6 jaar geleden
    Wieeeee zal dat betaaaaalen...wieeeee heeft zoveel geld(liedje). De kleine man zal weer eens het slachtoffer worden zeker?? Betalen om de villatjes te isoleren van mensen die daar waarschijnlijk (goedwetend) zijn gaan wonen aan heel goede condities??
  • PHILIP VERSCHUREN

    6 jaar geleden
    Eerst trekken ze de low-cost vliegmaatschappijen aan... Gevolg, lokale economie groeit... en dan gaan ze de diezelfde low-cost weer afstoten... het is altijd hetzelfde liedje...
  • Fernand Beaumonde

    6 jaar geleden
    Slechts 1€? Belachelijk had er minstens 10€ van gemaakt
  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    zeer goed initiatief dat waarschijnlijk in de verkeerde zakken terecht komt
  • Jan Peau

    6 jaar geleden
    Het politieke trucje van de voorbije 200 jaar. Er is een probleem, dan vragen we er geld voor . Het probleem blijft dan wel maar "de maatschappij" , wie dat dan ook mogen zijn,verdient er aan en wij betalen er voor. Weg met de luchthaven van Eindhoven!