Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

E314 in Maasmechelen weer vrijgemaakt na kettingbotsing met vijf auto's en drie vrachtwagens, één dode

BinnenlandDe E314 in Maasmechelen richting Nederland is weer vrijgemaakt, maakte het Vlaams Verkeerscentrum vandaag rond 12.30 uur bekend. De twee rijstroken waren sinds 6 uur versperd door een dodelijke kettingbotsing die het gevolg was van een brandende carnavalswagen, onder de E314. 

21 reacties

  • Jan Sierens

    6 jaar geleden
    Afstand houden is een veiligheidsprincipe om erger te voorkomen als iets misloopt. Velen, zowel truckers als automobilisten, houden hun er niet aan. De gevolgen zijn niet enkel voor hen maar ook degene waar ze op in rijden. Hoe vaak komt er geen wagen of vrachtwagen op enkele meters van je gat plakken op de autostrade of gewone weg? Steek je pink op als ik zo'n kontlikker ziet. Het enige probleem is dat je vlug kramp zal hebben omdat je het constant moet doen.
  • Eddy Van der Vliet

    6 jaar geleden
    In 8 van de 10 gevallen zijn de truckers in fout door met vanalles bezig te zijn en veel te dicht op de voorganger te rijden. Dit weekend nog een afrit moeten verder rijden omdat ik niet kon invoegen. Vansteenkiste is degelijk een trucker, mss een van de weinigen die de wegcode volgen maar hij kan niet ontkennen wat ik en anderen zeggen. + er is ook een soort autobestuurder die alle regels aan hun laars lappen om nog te zwijgen van de werkgevers v/d truckers.
  • Roy Bemelmans

    6 jaar geleden
    Voor de mensen die de carnaval wagens viseren. Ik woon al 24 j lang in het dorpje kotem, die wagens worden daar al 30 jaar lang gestationeerd, er staan ook bomen en huizen vlakbij die wagens en dus ook onder die snelweg, wat als deze in brand stonden. Die mensen uit hun huis zetten en afbreken ? Eerst oorzaak van de brand en dan zagen oke.
  • Giovanni Gravano

    6 jaar geleden
    Hoe rijden die camions ook van links naar rechts en slapend achter het stuur goed gezegd jacques
  • Lennart Backx

    6 jaar geleden
    Is dat de richting naar Antwerpen en de Kennedytunnel? Mvg Lennart Backx