Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Celstraf voor sms'ende vrouw die met 125 km/u motard doodrijdt

Een jonge vrouw uit Frankrijk is veroordeeld tot drie jaar cel voor het doodrijden van een motard vorig jaar in september. De toen nog 18-jarige bestuurster was een sms aan het lezen toen ze met 125 km/u David Rodrigues van de weg maaide op de A31, ter hoogte van Mondelange, in het noordoosten van Frankrijk.

21 reacties

  • Jozef Caverneels

    6 jaar geleden
    Die persoon moest worden veroordeeld tot levenslang rijverbod en daar bovenop minimum 20 jaar opsluiting zonder kans op vervroegde vrijlating. Dan heeft ze de tijd om over haar daden na te denken...
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Zulke onverantwoorde potentiële doodrijders rijden er nog héééél veel rond. Ik verwacht niet dat na deze veroordeling één van hen zijn gedrag zal veranderen.
  • Patrick K

    6 jaar geleden
    Als ik 150km of harder rijd ben ik tenminste waakzaam en heb de volle aandacht op de weg, Die veilige smsers meestal met de meeste repliek op hardrijders, zijn een groot gevaar maar die worden uiteraard niet geflitst mhr Weyts
  • Patrick K

    6 jaar geleden
    Hier moeten ze nog veel strenger op worden, maar in België flitsen ze liever is makkelijker en kassa kassa...
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    zo zie je maar, het leven hangt aan een draadje dat door een stoem persoon wordt doorgeknipt ... dat mens zou beter een serieuze heropvoeding krijgen ook, van hoe let ik op andere mensen rondom mij ! dit is moord, hetzelfde als met blinddoek in de menigte schieten !