Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dit had Stephen Hawking over zijn eigen dood te vertellen

Als wetenschapper, die ook nog eens getroffen werd door een dodelijke ziekte, had Stephen Hawking geen angst voor het einde van het leven. De Brit bekeek de dood filosofisch en nuchter: "Ik ben niet bang voor de dood, maar ik heb geen haast om te sterven. Ik heb zoveel dat ik eerst wil doen."

9 reacties

  • Alexander Kerckhofs

    6 jaar geleden
    Is eigenlijk heel simpel, we gaan terug vanwaar we gekomen zijn. Tel bij je leeftijd 1 jaar bij en daar ga je terug heen.
  • chris Ceulemans

    6 jaar geleden
    Een creatie of schepping is het gevolg van een idee, en een idee ontspruit aan de geest....misschien eens wiskundige en natuurkundige Michio Kaku raadplegen over "God"......uit complete leegte ontstaan niets...altijd is er dat "iets" geweest...dat ene punt in niemandsland...
  • john vansimpsen

    6 jaar geleden
    nee meneer Smeets, totaal verkeerd , alles in het universum is opgebouwd uit dualiteit, dus jou zin ook, en daaruit kun je afleiden dat alle woorden ook een dualiteit bezitten , voor je geboorte was er niets, na je dood is er iets, vermits dat je na je geboorte tijdens je leven een pakje informatie bezit dat je meeneemt, men zegt wel eens, hij is zijn pakje aan het maken ! Wel dit is hetgene wat we meenemen naar de hemel, het universum onder de noemer van geest en bezieling !
  • Viviane Van Oosterwijck

    6 jaar geleden
    Religie is bang van wetenschap en feiten
  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Na de dood is er net hetzelfde als voor je geboorte.....juist ja.......