Nicolas Cage mag eindelijk Superman vertolken

Ongeveer twintig jaar nadat hij de rol door zijn neus geboord kreeg, mag acteur Nicolas Cage eindelijk in de huid van Superman kruipen. Volgens USA Today heeft Cage een contract getekend om in 'Teen Titans Go! To The Movies' de stem van Superman in te spreken.
door
pieter.van.der.elst
Leestijd 1 min.

Nicolas Cage zal samen met andere acteurs en muzikanten een rol voor zijn rekening nemen in de nieuwe animatiefilm 'Teen Titans Go! To The Movies'. Naast onder andere actrice Kristen Bell en rapper Lil Yachty, spreekt hij een stemmetje in voor de film. Cage zal Superman van een stem voorzien.

Superman Lives

Voor Nicolas Cage is het een droom die werkelijkheid wordt. Hij staat in Hollywood immers bekend als een van de grootste Superman-fans. Zijn zoon Kal-El Cage draagt dezelfde geboortenaam als Superman, hij bezat ooit een extreem zeldzaam Superman-stripboek én hij speelde normaal mee in 'Superman Lives', een film uit 1998.

De 'Superman Lives'-film is er uiteindelijk nooit gekomen. Tim Burton moest met deze prent nieuw leven blazen in de Superman-films, maar dat liep niet van een leien dakje. Lang was niet duidelijk waarom de film net geschrapt werd en in 2015 verscheen zelfs de documentaire 'The Death of Superman Lives: What Happened?'.