Toon Royackers
Volledig scherm
© Toon Royackers

Jongeman rijdt zich vast op spoor terwijl trein aankomt, maar wordt gered door buurman: "Auto zeker 30 meter weg gekatapulteerd"

Aan de Schunissensteeg in Zonhoven (Limburg) is vanochtend vroeg een bestuurder op het nippertje aan de dood ontsnapt. De jongeman reed zich vast op het spoor terwijl er een trein aankwam. Een buurman kon de onfortuinlijke automobilist net op tijd uit het voertuig redden.

10 reacties

  • Jo Bosman

    6 jaar geleden
    De bestuurders van tegenwoordig kijken meer naar hun metertjes dan naar de weg. Kwestie van zo weinig mogelijk boetes te krijgen. Ze hebben geen tijd meer om te kijken wat rondom hen gebeurd.
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    heeft vooral stil gereden want moet halve meter omhoog om op de sporen te geraken na eerst over paaltjes gereden te hebben. Is dit geen wanhoopsdaad, eerder dan een ongeval vraag ik me dan af!
  • SABINE VAN DE KERKHOVE

    6 jaar geleden
    @Michael Van Acker, is het niet beter om te zeggen dat velen er niet meer met het "koppeke" bijzijn als ze rijden? Ze kijken geen meter meer voor zich uit en kunnen geen enkel gevaar of maneuver meer inschatten. Enkel nog instappen en rijden van a naar b en de rest trek ik mij niet aan....Er zal een andere mentaliteit moeten komen of het gaat nog veeeeel erger worden.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Versuft door de slag? Welke slag? Was het eenrichting?
  • marie-christine coussement

    6 jaar geleden
    juiste reactie