Mohammad Hashem was uitgenodigd in het programma om te praten over atheïsme, maar werd al snel onderbroken en weggestuurd.
Volledig scherm
Mohammad Hashem was uitgenodigd in het programma om te praten over atheïsme, maar werd al snel onderbroken en weggestuurd. © rv

Atheïst weggestuurd tijdens interview op Egyptische tv: "Verlaat de studio en ga meteen naar de psychiater"

Een atheïst is in Egypte weggestuurd tijdens een live tv-interview omdat zijn ideeën volgens interviewer Mahmoud Abd Al-Halim “ongepast en vernietigend” waren. Al-Halim gaf Mohammad Hashem de raad mee om “de studio te verlaten en meteen naar een psychiatrisch ziekenhuis te gaan”. 

10 reacties

  • Elisa deJong

    3 jaar geleden
    Een dode knal.. en daar kwam opeens een levende cel uit... dat kan al niet.. laat staan de hele aarde en plantenstelsels.. hoe kan iemand dat geloven. Schepping lijkt me duidelijk bewijs van God.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Ik vind net dat religieuzen psychiatrische hulp nodig hebben. Dit filmpje toont duidelijk aan wat religies doen met een samenleving als ze machtig genoeg zijn. Het was in vroegere tijden in het katholieke Europa ook zo. Laat de Islam toe hier meer macht te vergaren en we keren terug in de tijd.
  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    Dat staat ons hier ook te wachten. Dank zij de naïviteit van een groot aantal politici ,waaronder nu ook al die van de cd&v . Of zijn ze niet naïef en is het hen enkel om de stemmetjes te doen, dat zou nog erger zijn.
  • bryan de ceuster

    6 jaar geleden
    Lol, precies een scetch uit "In de gloria".
  • Alexander Kerckhofs

    6 jaar geleden
    En toch heeft hem 100% gelijk.