SITE Intelligence Group
Volledig scherm
© SITE Intelligence Group

Islamitische Staat gebruikt kinderen voor executies in Afghanistan

Islamitische StaatDe terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) heeft voor de executie van drie mannen kinderen gebruikt. Een reeks foto's met het logo van Khorasan -een vleugel van IS die actief is in Afghanistan en Pakistan- toont taferelen met drie gevangenen in oranje overalls en twee kindsoldaten. De jongens kunnen acht tot tien jaar oud zijn en dragen een pistoolholster vastgesnoerd rond hun bovenlichaam.

28 reacties

  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Hallo Geens lost dit eens op ???
  • Antonio Mirabile

    6 jaar geleden
    Daar laten, ze hebben hier niets verloren. Het zij tikkende tijdbommen dat we naar hier te halen !! Waar zijn we mee bezig. Dat ze eerst de kinderen hier helpen die her nodig hebben. En niet nog meer rotzooi naar hier brengen.
  • dirk Driessens

    6 jaar geleden
    Jaja die kindjes staan ook in België als ze 16 jaar zijn man man Man
  • philippe decock

    6 jaar geleden
    Daarom mogen we niet "smelten" omdat de vrouwen die willen terukeren kinderen hebben. Dit is de volgende generatie misdadigers.
  • Hans Molenbeek

    6 jaar geleden
    Alci, niet helemaal waar. Ze volgen wel de Koran maar interpreteren hem verkeerd of te extreem. Niet alle moslims zijn IS'ers, maar wel alle IS'ers zijn moslims. Begrijp me niet verkeerd, ze zijn de naam niet waard. Maar je kan ook niet stellen dat de kruisvaarders vroeger geen christenen waren. Dat waren ook slechte christenen. Gewoon hopen dat ze ooit tot inzicht komen zeker? Zal wel bij een droom blijven...