BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hertekende Nokere Koerse kolfje naar de hand van talent Fabio Jakobsen, sterke Van Aert toont zich alweer

WielrennenFabio Jakobsen (Quick.Step Floors) heeft de 73ste editie van Nokere Koerse naar zijn hand gezet. De Nederlander beschikte op de cruciale Nokereberg in een beperkt groepje over het snelste paar benen. Het is de eerste profzege voor het 21-jarig talent. Nummers twee en drie Amaury Capiot en Hugo Hofstetter stonden nauwelijks op de foto. 

18 reacties

  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Ja rik, en 't waren ook allemaal kermiskoereurkes in de Strade bianche. Laat Wout groeien en laat ons een bilan opmaken aan het einde van het seizoen.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Jongens toch wat er hier weer afgezeverd over Van Aert na een veredeld kermiskoerske. 170 deelnemers en 120 aan de aankomst maar 200 betere in Tirreno en de rest op rust na Nice. Hoeveel van die 170 deelnemers gaan er van start gaan in Milaan ? Ge gaat een vergrootglas nodig hebben denk ik.
  • Antoine Van De Velde

    6 jaar geleden
    Wout heeft drie koersen gereden na zijn veldrit seizoen,en was elke keer op de afspraak.Zowel in de Omloop als gisteren in Nokere was hij in de kop groep toen de beteren voorop gingen rijden. In de Strade was hij over heel de wedstrijd gezien, de bedrijvigste renner in koers met een podium plaats als bekroning.
  • Martijn Pielaat

    6 jaar geleden
    Er wordt niet veel gesproken over de winnaar en die is nog maar 21......
  • glenn wouters

    6 jaar geleden
    En wat gaat Geert zeggen als WVA wel begint te winnen? Dan zoeken ze weer een andere reden om WVA te kleineren. Bij elke ploeg start er minstens 1 renner met de bedoeling te winnen. Welke commentaar moet je die wel niet geven Geert?