Facebook
Volledig scherm
© Facebook

VIDEO: Infrabel deelt beangstigende beelden van spoorloper die op nippertje ontsnapt aan aanstormende trein

BinnenlandHet is levensgevaarlijk, maar een ongeduldige voetganger besliste toch de slagbomen aan een overweg in Luik te negeren. Plots komt uit het niets een trein aangestormd die de man op een haar na mist. Infrabel plaatste vandaag de beelden op Facebook. 

74 reacties

  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    Ze hebben al duizenden keren gezegd dat sporenlopen verboden en gevaarlijk is. Geef die man een HOGE BOETE wegens het negeren van een gesloten overgang!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Waarom doen mensen dit? omdat ze dom zijn. Spoorlopen is gewoon darwinisme in de praktijk. Dus toen zo veel mogelijk van dit soort toestanden in de media, en het zal nog vaker gebeuren.
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    Tom Francois mentaliteit van de zwakke weggebruikers, lak aan alle regels en wetten, , iedereen moet maar kunnen stoppen voor mij klopt en jammer genoeg werken automobilisten het nog in de hand door al te stoppen als ze nog maar een fietser zien die een weg wil kruisen zelfs al staan er haaietandjes op het fietspad rite verwarde persoon ? je zou eens moeten weten hoeveel er dit doen ook voor de kusttram lopen ze constant over ,
  • ik zelf

    6 jaar geleden
    De vraag is waarom dit gebeurd. Veel slagbomen zijn nodeloos dicht omdat de trein nog lang wegblijft of nog een stop maakt voor de overweg of reeds geruime tijd voorbij is. De snelheid van het sluiten en openen van de slagbomen geeft weer met welk materiaal er gewerkt wordt. Vergelijk maar eens met de slagbomen op de Franse autostrades, dat zijn net kapmessen.
  • Martine Rochtus

    6 jaar geleden
    Denk eens aan die machinist , als die bestuurder die man doodrijd , zit hij heel zijn leven met een schuldgevoel ...