Wendy uit 'Blind Getrouwd' over hobbelig parcours met Damiano: "ik hoef geen medelijden"

TVVoor Wendy (30) is ‘Blind Getrouwd’ geen makkelijke noot om kraken. Het gebrek aan intimiteit en de erg voorzichtige houding van Damiano (38) maken hun pad heel hobbelig. In die mate dat je hun huwelijk nog weinig kans zou geven. 

24 reacties

  • Hans Moerman

    6 jaar geleden
    Zo iemand moet ik niet hebben yak!
  • Eric De Bruyne

    6 jaar geleden
    volgens mij is damiano voor de pot
  • Ivan .Vanmechelen

    6 jaar geleden
    Komaan Damiano jong. Ge hebt alle kansen, voor zo een poppemieke als Wendy wil ik gerust thuis enige maanden ambras hebben, en gij kijkt er niet naar om. Zonde.
  • Gert De Vries

    6 jaar geleden
    Hebben de specialisten met Damiano een steek laten vallen ?
  • didier poelman

    6 jaar geleden
    Volgens mij is Damiano in dit verhaal gestapt in de hoop dat hij iets voor vrouwen zou kunnen voelen wat blijkbaar niet het geval is dus wat hij bij een mooie vrouw als Wendy schijnbaar niet vindt zal hij bij iemand anders van het vrouwelijke geslacht ook niet vinden.
  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”