Foto door Felix Russell-Saw via Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Foto door Felix Russell-Saw via Unsplash

Eindelijk weten we waarom tatoeages zo lastig te verwijderen zijn

Franse wetenschappers hebben ontdekt waarom de inkt van tatoeages zich zo lastig uit de huid laat verwijderen. Daarmee zijn de contouren zichtbaar geworden van een effectievere techniek.

16 reacties

  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    Het is te hopen dat ze nooit iets vinden om deze domme tattoos weg te doen.
  • Titine d' Oléron

    6 jaar geleden
    Alleen mensen die zelfbevestiging en erkenning zoeken hebben die rommel nodig, voortkomend uit achterlijke beschavingen. Een lichaam hoeft niet ingekleurd te worden, daar heb je boekjes voor.
  • Benny Brodala

    6 jaar geleden
    Waarom zou je een tattoo willen laten verwijderen? Je hebt ze toch zelf gezet, dus is ze sowieso een deel van wat jij bent. Mensen die ze weg willen zouden er nooit aan moeten beginnen, w1ng dit laat zie dat ze niet in staat zijn beslissingen voor of over zichzelf te maken.
  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Tatoeages zijn een duizenden jaren oude traditie in alle beschavingen en bevolkingsgroepen. Het is een vrije keuze en geen zelfverminking. Stop met dit te marginaliseren. Ik vind mensen die esthetische operaties laten doen marginaal , behalve uit medische redenen uiteraard, maar heb geen behoefte die mensen te veroordelen. Ik zou zeggen leef en laat leven.....
  • Tim Cooman

    6 jaar geleden
    Mensen geven graag oordelen over mensen met tattoo's maar dan zonder ook maar te weten met welke reden ze deze hebben laten zetten. Je hebt inderdaad mensen die zomaar tattoo's laten zetten maar de meerderheid denkt hier goed over na en zal dit ook niet bij de eerste de beste tattoo artist laten zetten. Dit gezegd zijnde mijn lichaam, mijn leven, mijn verhaal