Zo mooi (en zo duur) is het duurste huis van Nederland

In Eindhoven staat het duurste huis van Nederland te koop. Het gaat om Landgoed De Wielewaal, 142 hectare groot en ligt op zo’n twee minuutjes rijden van het centrum van de stad.

Een exacte prijs wordt niet meegedeeld, maar het gaat over een bedrag van meer dan 20 miljoen euro, aldus Henk Honders van immokantoor Honders & Alting. Zoiets verkoop je niet zomaar, dus werd een leuk filmpje opgenomen.

Daarin dingen drie jongemannen naar de job van butler in het landgoed. Intussen kom je een en ander te weten over het domein, dat met 15 slaapkamers, een tuin ter grote van Central Parc, een grote wijnkelder en idyllisch zwembad even royaal is als het prijskaartje ervan.

Even snel het huis bezichtigen is er niet bij: “We zijn nu al door geïnteresseerden uit het Midden-Oosten en Engeland benaderd met een verzoek tot bezichtiging”, aldus Honders. Maar voor u ook snel de telefoon neemt omdat u een kijkje wil nemen, misschien nog dit: wie interesse toont, wordt eerst grondig gescreend. Niet iedereen heeft 20 miljoen in de spaarpot zitten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER