Het slachtoffer raakte gekneld onder de vrachtwagen.
Volledig scherm
Het slachtoffer raakte gekneld onder de vrachtwagen. © Mark Baert

Vrouw (86) overleden na aanrijding door vrachtwagen in Schaarbeek

Op het Liedtsplein in Schaarbeek is deze voormiddag een voetganger omgekomen bij een verkeersongeval. Dat meldt de lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node).

16 reacties

  • Joeri Declercq

    6 jaar geleden
    Wie place lied kent in Schaarbeek. Weet dat het ginder een doolhof van mensen tram bus auto's en vrachtverkeer. Op de foto's zelf is net niet te zien. Ik heb daarheen winkel waar ik iedere week zit. Je zit letterlijk in hartje Schaarbeek . Dat komt uit op rue de Brabant.
  • William Ogiers

    6 jaar geleden
    Er is hier toch geen sprake van doorriijden?Of mis ik hier een deel? En sinds men de zwakke weggebruiker het gevoel geeft van "ik eerst" zijn er meer dergelijke ongevallen!
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Eerst goed lezen chauffeur is direct door de politie meegenomen voor ondervraging en is dus niet gaan lopen jammer voor weeral ongeval met slechte afloop
  • zulma terrana

    6 jaar geleden
    Altijd maar weer een vrachtwagen . Die dingen hebben echt geen plaats in de bebouwde kom .
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Hier kan men nu twee dingen doen 1. haal de fietsers van de weg en leg fietspaden aan een afstand van de weg. 2. Haal het vracht vervoer van de baan maar dan ligt binnen twee dagen alles plat. 3. Misschien de fietsers ook terug opvoeden en hun status van altijd gelijk te hebben afnemen.